Velkommen

Velkommen

     

”Forhindringer er de ting, man ser, når man fjerner sine øjne fra målet” – Henry Ford

Velkommen til Hurecon

Service Provider til Ministry of Foreign Affairs of Denmark (Invest in Denmark)

Vi er specialister indenfor headhunting/search & selection, rekruttering og vi har med succes gennemført flere tusinde rekrutteringer og headhuntingopgaver. Vi har også stort know-how indenfor personlig udvikling/coaching og outplacement.

Vi startede i marts 2000 med et unikt koncept, der har været en stor succes.

Det er Hurecons klare mål, at vi skal fortjene både vores kunders og vores kandidaters loyalitet. Vi fokuserer på at være ambassadører for din virksomhed og etablere langvarige relationer baseret på gensidig tillid og diskretion.

Inden for headhunting og rekruttering arbejder vi 100% efter no cure no pay princippet. Vores garantier og priser er de bedste i branchen.

Vi mener at alle virksomheder, store internationale som små og mellemstore virksomheder skal have mulighed for professionel specialiseret assistance, med det højeste serviceniveau, den højeste sikkerhed og de bedste garantier – uden at ”koste en herregård”.

Vores erfaring
Alle koncepter hos Hurecon er udarbejdet med baggrund i mange års erfaringer, og vores sikkerhed/succesrate hører til blandt de bedste. De vil opleve, at den kvalitet Hurecon yder, gerne strækker sig lidt længere end andre gode konsulent virksomheder.
Værdigrundlag
  • Vi bygger vores forretning på tillid
  • Vi vil være et sikkert og pålideligt valg
  • Vi står inde for "no cure no pay"
  • Vi respekterer individet
  • Vi udfører excellent service
  • Hurecon.dk